4.4

Gebaseerd op 233 beoordelingen

Onderhoud

Van Vliet onderhoud alle merken caravans

Om uw caravan optimaal in conditie te onderhouden is onderhoud aan te bevelen. U kunt kiezen voor onderstel onderhoud, het uitgebreide Bovag onderhoud of het Bovag onderhoud plus. Bovag caravanonderhoud zorgt voor optimale veiligheid.

Bij het Bovag onderhoud worden de remtrommels  gedemonteerd, de remvoering gecontroleerd, het geheel schoongemaakt, de remmen afgesteld en de caravan krijgt een remmentest, de chassisbouten worden nagetrokken met het juiste aandraaimoment, alle scharnierende delen (onderzijde voertuig)worden gesmeerd, verlichting binnen & buiten wordt gecontroleerd, waterpomp wordt droog gecontroleerd, het gas systeem gecontroleerd en afgeperst. Ook de banden worden onder de loep genomen, gecontroleerd op leeftijd, droogtescheuren, profiel en op spanning gebracht. Tevens wordt er een uitgebreide vochtcontrole uitgevoerd.

De Mover controle is een controle van de mover m.b.t. de bevestiging, afstelling en werking van de mover ook worden de bewegende delen gesmeerd.

Het Bovag onderhoud plus is het uitgebreide Bovag onderhoud met extra aandacht voor het watersysteem en de wielen worden geballanceerd, ook is de mover controle bij dit onderhoud inbegrepen.

Graag de caravanbanken zo leeg mogelijk i.v.m. bereikbaarheid bij de vochtcontrole.

Voor het maken van een afspraak voor het onderhoud adviseren wij u om tijdig contact op te nemen met onze receptie op nummer 0348-412280 of u stuurt een email naar info@vanvlietcaravans.nl