Bel ons: 0348-412280

In- en verkoop van nieuwe & jong gebruikte tourcaravans

Onderhoud

Van Vliet onderhoud alle merken caravans

Om uw caravan optimaal in conditie te onderhouden is onderhoud aan te bevelen. U kunt kiezen voor klein onderhoud, onderstel onderhoud, het uitgebreide Bovag onderhoud of het Bovag onderhoud plus. Bovag caravanonderhoud zorgt voor optimale veiligheid.

Bij het klein onderhoud worden de remmen afgesteld, de chassisbouten aangetrokken met het juiste aandraaimoment, alle punten gesmeerd, de vochtcontrole uitgevoerd, verlichting gecontroleerd, het gas systeem gecontroleerd en afgeperst en ook de banden worden onder de loep genomen en de remmen getest.

Het Bovag onderhoud is een uitgebreidere controle waarbij naast de punten van het klein onderhoud ook de remtrommels worden gedemonteerd en de remvoering worden gecontroleerd en het geheel schoongemaakt, ook worden de gastoestellen en koelkast op werking gecontroleerd evenals de waterpomp en binnenverlichting.

De Mover controle is een controle van de mover m.b.t. de bevestiging, afstelling en werking van de mover ook worden de bewegende delen gesmeerd.

Het Bovag onderhoud plus is het uitgebreide Bovag onderhoud met extra aandacht voor het watersysteem en de wielen worden geballanceerd, ook is de mover controle bij dit onderhoud inbegrepen.

Graag de caravanbanken zo leeg mogelijk i.v.m. bereikbaarheid bij de vochtcontrole.

Voor het maken van een afspraak voor het onderhoud adviseren wij u om tijdig contact op te nemen met onze receptie op nummer 0348-412280 of u stuurt een email naar info@vanvlietcaravans.nl