4.4

Gebaseerd op 226 beoordelingen

Verzekering

De beste caravanverzekering van Nederland vind je bij Van Vliet Caravans & Kampeer Garant

 

Welke dekking past het beste bij u?

Een voordelige Basis dekking of liever de complete Allrisk dekking? Met de Kampeer Garant Caravanverzekering van Stalling Zeker BV bepaalt u zelf wat u wilt verzekeren; alleen de caravan of ook voortent/luifel, accessoires en de inboedel? Wel of geen hagelschadedekking en zelfs particuliere verhuur kunt u gewoon meeverzekeren.

 

Liever uw caravan nog langer verzekeren tegen de aankoopwaarde? Ook dat kan met de unieke Optimaal dekking.

 

Bereken hier uw voordeel

 

De voordelen van de Kampeer Garant Caravanverzekering kort samengevat:

 

  • Voordelige premie
  • Tot 20% no-claimkorting
  • 20% korting bij Uitsluitend Nederland dekking
  • 7 jaar nieuwwaarde mogelijk voor nieuwe caravans met Optimaal dekking
  • 5 jaar aankoopwaarde mogelijk voor occasion caravans met Optimaal dekking
  • Geen eigen risico bij keuze van de Optimaal dekking
  • Gratis SVR donateurschap bij keuze voor een Allrisk dekking
  • Kampeer Garant biedt u maximale flexibiliteit tegen een scherpe premie.

 

No-claimkorting; Ook de schadevrije jaren bij een andere verzekeraar tellen mee.

 

Kampeer Garant is één van de weinige caravanverzekeringen waar u wordt beloond voor de jaren dat u geen schade heeft gehad aan uw caravan of vouwwagen. Heeft u op een eerdere recente caravanverzekering al één of meerdere jaren geen schade geclaimd? Geef dit dan aan ons door. Bij één schadevrij jaar krijgt u al direct 5% no-claimkorting en vanaf 4 schadevrije jaren krijgt u de maximale no-claimkorting van 20%. Ook wanneer u nu geen no-claimkorting krijgt op uw de caravanverzekering bij uw huidige verzekeraar. Wanneer u de Kampeer Garant caravanverzekering aanvraagt checkt de verzekeraar het aantal schadevrije jaren in het Centraal Informatiesysteem Schade. Kloppen deze schadevrije jaren dan krijgt u de korting gewoon op uw Kampeer Garant Caravanverzekering doorberekend.

 

Bereken hier uw voordeel

 

Uitstekende waarde garantie

 

Kampeer Garant heeft een uitstekende waarde garantie voor zowel occasion als nieuwe caravans. Bent u de eerste eigenaar van de caravan dan wordt in geval van een total loss schade of diefstal de eerste 5 jaar nadat de caravan op kenteken is gesteld de schade vergoed op basis van de nieuwwaarde zoals op de polis vermeld staat. Bij occasion caravans wordt de vergoeding in de eerste 3 jaar na aanschaf vastgesteld op basis van de aanschafwaarde van de caravan.

 

Optimaal dekking met 7 jaar nieuwwaarde of 5 jaar aanschafwaarde garantie

 

Wilt u uw caravan nog langer verzekeren met de zekerheid van een waarde garantie?

Kies dan voor de zeer gunstige Optimaal dekking van Kampeer Garant. Met de Optimaal dekking is uw nieuwe caravan de eerste 7 jaar nadat de caravan op kenteken is gesteld verzekerd op basis van de nieuwwaarde zoals op de polis vermeld staat. Bij occasion caravans wordt de vergoeding dan in de eerste 5 jaar na aanschaf vastgesteld op basis van de aanschafwaarde van de caravan. Naast een verlenging van de waarde garantie vervalt ook het eigen risico op uw Kampeer Garant caravanverzekering. U kunt dan oprecht zeggen dat u uw caravan optimaal verzekerd heeft.