Selecteer een pagina

Isabella

Op de tentenetage staan 12 voortenten en luifels te bezichtigen, de volgende modellen van Isabella hebben wij staan:

Isabella Ambassador Seed met uitbouw

Isabella Sun Shine met voorwand

Isabella Shadow

Isabella Ambassador Seed

DE NIEUWE AMBASSADOR SEED VOORTENT IS DE ULTIEME ALLROUND VOORTENT. EEN DIEPTE VAN 250 CM EN VELE MOGELIJKHEDEN.

De Ambassador Seed van Isabella is de ultieme allround voortent. De caravan voortent in warme gedempte natuur tinten heeft een diepte van 250cm en is eenvoudig op te bouwen. Het ademende, kleurvaste Isacryl materiaal werkt vochtregulerend en zorgt samen met de vele ventilatieopeningen voor een perfect binnenklimaat in de caravan voortent. De grote venster partijen van de Ambassador Seed zorgen voor voldoende licht en zijn aan de onderzijde voorzien van frosted vensterfolie. Alle front en zijdelen van deze 250 cm diepe voortent zijn geheel en gedeeltelijk uitritsbaar, waarmee de Ambassdor Seed alle openingsmogelijkheden heeft die je maar kunt wensen. Daarnaast kan de Ambassador Seed worden uitgebreid met diverse Isabella accessoires zoals een uitbouw Annex en een voorzonluifel Eclipse voor nog meer mogelijkheden.

Bij de Ambassador Seed kun je kiezen uit een lichtgewicht CarbonX glasvezel frame, een stabiel Zinox staalbuis frame of ultra sterk Zinox Mega frame deze zijn bij Isabella standaard voorgemonteerd zodat je de caravan voortent eenvoudig en snel opzet. Met zijn hoge kwaliteit en praktische gebruiksmogelijkheden leent de Ambassador Seed zich perfect als stabiele seizoenstent, maar is zij ook bijzonder geschikt als magnifiek vakantieverblijf tijdens al je reizen

isacryl-48x48 Bijzonder ademend materiaal, 295 g/m2
 zinox-48x48 Robuust Zinox staalbuis frame met T-Rex-stangklemmen
 carbonx-48x48 CarbonX lichtgewicht frame met IsaFixstangklemmen.

CARAVAN VOORTENT AMBASSADOR SEED

Specificaties:

  • Uitneembare/neerrolbare delen – Front- en zijdelen.
  • Bijzondere details – Insectenhor in beide zijkanten.

Standaard geleverd met – Gordijnset Urban Sand, verandastang, caravan-tochtstrook, wielkastafdichting, FixOn, Typhoon stormlijnen, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.

Opties voor montage – Uitbouw 250 Coal of Tall, deurmarkies, zijdeel van gaas, scheidingswand, netfront, Cosy Corner, voorzonluifel Eclipse, dakgoot, thermohemel, stormzekeringsset.

De Isabella Ambassador Seed voortent past aan alle caravans met een hoogte van 230 cm tot 255 cm, met een omloopmaat tussen de 836 cm en 1185 cm.

Uitbouw Annex 250

ANNEX 250 – TALL (hoog) Past aan: Forum, Ambassador Moonlight, Capri, Capri Lux, alsmede enkele oudere modellen · Bodemmaat: 230  x 130 cm

Materiaal: Gelaagd polyester · Kan door middel van ritssluitingen aan het bestaande zijdeel worden bevestigd · Slikstroken, insectenhor met folie vensterflap en een deur in het  front.

Cosy Corner

Voor mensen die beschutting zoeken tegen de wind, of gewoon een goede afscherming willen vóór de toegangsdeur waar ze kunnen zitten om te genieten van de sfeer op de camping, heeft Isabella nu de Cosy Corner. Diepte ca. 150 cm. De Cosy Corner is makkelijk te monteren met de vastgenaaide pees en het meegeleverde aansluitprofiel alsmede Tectum Pro en lichte CarbonX-stangen. De Cosy Corner kan zowel rechts als links worden geplaatst voor de toegangsdeuren in het front óf midden op de voortent. En wie nog meer ruimte voor gezelligheid wil, kan het geheel uitbreiden naar twee Cosy Corners naast elkaar, zodat er een extra hoek ontstaat.

Windscherm Flex basis

Flex  3-delig. Basisafmetingen: 460 x 140 cm · Materiaal: Gecoat polyester · Standaard: Zinox-stangen.

Het basiswindscherm kan onbeperkt worden uitgebreid door extra schermdelen aan te schaffen · Schermdelen: Als middendeel van het basismodel (2) en van gecoat polyester (4)· Afmetingen schermdelen: 154 x 140 cm · Standaard: Zinox-stangen.

Andere tenten en luifels van Isabella

logo (1)

Laatste nieuws

routeplanner

De rotonde Kromwijkerdijk, Wulverhorstbaan, Middellandbaan is gewijzigd. hierbij de link naar de beschrijving    

Lees meer

zonnepanelen

Onze showroom, werkplaats en stalling zijn voorzien van 750 zonnepanelen, hierbij een impressie.   klik hier voor de link   Wilt u met de caravan of camper ook onafhankelijk zijn van energie, dan kunnen we ook zonnepanelen op uw kampeer middel...

Lees meer

Gasvulstation

Van Vliet heeft zijn eigen gasvulstation, en uw gasfles kunnen we bijvullen terwijl u erop wacht. ook hebben we veel flessen op voorraad om te kunnen wisselen: BP / Benegas 5kg, 7.5kg, 10 kg , Antar 10.5 kg, take 5, calypso, campinggaz 907,904,901 en primagaz 10.5,...

Lees meer