Selecteer een pagina

In uw caravan zijn diverse apparaten aanwezig die werken op gas. de gaskeuring is een controle dat er geen gaslekkage is aan de gasleiding en apparatuur. Wij kunnen de gasleiding voor u afpersen met een drukpomp.

het leidingsysteem wordt op druk gebracht en als na een kwartier de druk nis afgenomen is er een lek aanwezig, wij sporen het lek op en gaan na overleg met u over tot reparatie.

Het afpersen van de gasleidingen wordt altijd bij de Bovag onderhoudsbeurt uitgevoerd.

 

G607 gaskeuring Duitsland

Kampeerders worden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk af en toe geconfronteerd met campinghouders die een tweejaarlijkse G607 gaskeuring verplicht stellen.

Deze keuring kunnen wij voor u verzorgen, de kosten voor deze keuring zijn 130 euro, indien een certificaat aanwezig is zijn de kosten 85 euro.

i.c.m. de Bovag onderhoudsbeurt is deze keuring 85 / 40 euro.

Laatste nieuws

routeplanner

De rotonde Kromwijkerdijk, Wulverhorstbaan, Middellandbaan is gewijzigd. hierbij de link naar de beschrijving    

Lees meer

zonnepanelen

Onze showroom, werkplaats en stalling zijn voorzien van 750 zonnepanelen, hierbij een impressie.   klik hier voor de link   Wilt u met de caravan of camper ook onafhankelijk zijn van energie, dan kunnen we ook zonnepanelen op uw kampeer middel...

Lees meer

Gasvulstation

Van Vliet heeft zijn eigen gasvulstation, en uw gasfles kunnen we bijvullen terwijl u erop wacht. ook hebben we veel flessen op voorraad om te kunnen wisselen: BP / Benegas 5kg, 7.5kg, 10 kg , Antar 10.5 kg, take 5, calypso, campinggaz 907,904,901 en primagaz 10.5,...

Lees meer