Selecteer een pagina

Caravan Stalling

De combinatiestalling heeft plaats voor 350 caravans binnen en 100 caravans buiten.

Bij het stallen van de caravan wordt deze ook Bovag onderhouden*, voor de buitenstalling wordt er voor een hoes voor de caravan gezorgd*.

De stalling heeft geen wintersluiting zodat u het hele jaar met de caravan op vakantie kunt.

U kunt bij het ophalen van de caravan gratis uw banden op spanning brengen.

Het stallingseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni van het jaar daarop.
Voor het ophalen van uw caravan dient u dit 2 dagen van tevoren aan ons te melden, dat kan zowel telefonisch als per E-mail.
Wanneer u uw caravan nog wenst te halen tussen 1 september en 1 maart, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit te melden bij het in stalling brengen van uw caravan. Wij houden uw caravan dan voor in de stalling.

De caravan kan tijdens de stallingsperiode ook tijdelijk buiten staan.
Op last van de gemeente en de brandweer mogen er geen gasflessen of accu’s in de caravan/disselbak aanwezig zijn, voor uw gasfles(en) hebben we een afgesloten opslag zonder meerprijs.
Uw caravan staat bij ons voor uw eigen risico en dient verzekerd te zijn, de caravan moet op het disselslot te gezet worden.
* De volledige stallingsvoorwaarden zijn bij ons op te vragen.

21-01-2020. op dit moment is de binnen stalling vol buitenstalling is nog wel beschikbaar, vanaf 01-07-2020 is er weer ruimte in de binnenstalling (caravans tot 235 breed)

Wilt u uw caravan bij ons stallen dan kunt u via info@vanvlietcaravans.nl een aanvraag doen.
Wij zullen nakijken of er ruimte is en u een prijsopgave doen, geeft u hierbij het kenteken van de caravan aan ons door.

Laatste nieuws

routeplanner

De rotonde Kromwijkerdijk, Wulverhorstbaan, Middellandbaan is gewijzigd. hierbij de link naar de beschrijving    

Lees meer

zonnepanelen

Onze showroom, werkplaats en stalling zijn voorzien van 750 zonnepanelen, hierbij een impressie.   klik hier voor de link   Wilt u met de caravan of camper ook onafhankelijk zijn van energie, dan kunnen we ook zonnepanelen op uw kampeer middel...

Lees meer

Gasvulstation

Van Vliet heeft zijn eigen gasvulstation, en uw gasfles kunnen we bijvullen terwijl u erop wacht. ook hebben we veel flessen op voorraad om te kunnen wisselen: BP / Benegas 5kg, 7.5kg, 10 kg , Antar 10.5 kg, take 5, calypso, campinggaz 907,904,901 en primagaz 10.5,...

Lees meer